Wednesday, 8 September 2010

What a difference a day makes


This week has been pretty rotten so far.

Remember the house? Yeah, didn't get it. I duly put my (very reasonable) offer in on the Monday morning. Over two weeks later I finally got word that the vendors have withdrawn it from the market. Word to the wise: never try and buy a house from a couple who've split up. The man got cold feet, then got stubborn and then decided to buy the lady out of the house. To say I was gutted yesterday would be an understatement. Full on sobbing, panda eyes, the works. Strange though, as I think I'd forgotten what it feels like to really cry. Not since me and C went our separate ways have I cried so much. A sign of how happy I've been this year I guess.

Work's been mega mega stressful and busy too, which is never great. Plus, I've only got four more days in the office before my New York adventure, so I'm frantically trying to tie up loose ends, get everything done and put plans in place to ensure that things don't turn chaotic in my absence.

Today though, I'm back on form. I bounce back a hell of a lot quicker these days and, thinking about it, there's not really much that can get me down for more than about an hour. The power of positivity envelops me. Rarr!

A pretty package from Upper 5th may have also helped to bring the cheer. I am easily pleased.


I got the Alexa cardigan and the Icicles dress for the bargainous price of £35 for both. I do love a good sale.

Things that are also bringing a smile to my face this week...
  • Fresh plums. My parents' garden continues to produce amazing fruit. Love it.
  • New York. Obviously. Eight days in my favourite city in the whole world (bar Manchester, obvs). Cannot wait. 
  • This photo of me wearing the jeans I wore in New York last year, which barely fitted me then. Woop. 4 stone, 3.5 pounds and counting. 
  • These green glitter Bordello shoes. Want. Need.
  • Lots of plans for lots of Warehouse Project visits. So excited.
  • Topshop Dessert lipstick, my new faux fur leopard print coat (so excited for winter), bright sunshine and crisp mornings, making playlists for New York, finding another house to view (the dream continues!) and... smiling. Smiling makes the world a better place. Fact.

What's making your faces happy this week? Any exciting plans for the weekend?


7 comments:

Cazlon said...

Aw, I'm so gutted for you that you didn't get the house- but there will be a place meant for you sometime soon, you'll see, bigger, brighter and better than the first one! Now off to New York with you and enjoy your hols (not jealous at all, nope, not one little bit!!!....)

Jenn from Much to My Delight said...

Sorry about the disappointment with the house. That really stinks. I hope you have a great time in my fair city!

Nic's Notebook said...

Sorry about the house lovely - but it mustn't have been meant to be. You will find "your" place eventually. Love this post - just cos of the positivity that it shows, you're a much stronger person than me, that's for sure lol.. PS - The green shoes are amazing :)

ayden said...

Im sad for you that the stuff with the house fell through :( Hopefully that means something ever better will come along your way soon eh? Great buys from upper 5th :) I am going over to their website to have a look right now! xx

Helen said...

Cazlon - I'm glad it got sorted before I went away at least, otherwise I'd have been worried while on my hols!

Jenn - Yeah, it sucks. But c'est la vie! I am so excited to get to NYC now!

Nic - Aww thankyou! I used to be a very negative person but try very hard to stay positive these days!

Ayden - Everything happens for a reason! I'm sure something else will come along very soon x

FASHION PROJECT said...

great post. im sorry about the house though.
atleast your going to have an amazing time in new york. i love it !
love FASHIONPROJECT. x

An Binh said...

Các loại xu hướng trong thiết kế bao bì

Việc sở hữu cho sản phẩm của công ty mình những mẫu bao bì sản phẩm luôn được các công ty quan tâm tói.Cho nên theo thời gian thì mỗi mẫu ma bao bì luôn có sự thay đổi nhằm đáp ứng thu hút được khách hàng với sản phẩm.Cho nên dịch vụ thiết kế bao bì chuyên nghiệp ra đòi nhằm tạo ra và luôn luôn update những mẫu bao bì mới nhất theo xu hướng thị trường bên ngoài.
Để tìm hiểu rõ hơn những 5 xu hướng nổi bật sẽ hứa hẹn làm mưa làm gió trong năm 2016 ở chính khả năng kết nối và tương tác nổi bật trong thiết kế hãy cùng memilus theo dõi ngay bài viết dưới đây. Chắc chắn đây sẽ là những xu hướng tuyệt vời để bạn tham khảo và bắt đầu cho một năm sáng tạo đầy bất ngờ và thú vị.
1. Tối giản trong các thương hiệu cao cấp
Xu hướng thiết kế tối giản đang ngày càng phát triển và được ứng dụng rộng rãi trong các thiết kế có tính thương mại. Năm 2015 là năm mà sự tối giản trong thiết kế rất được ưa chuộng và lên ngôi trong mọi linh vực thiết kế từ bìa sách, web hay áp phích quảng cáo... Nhất là thông qua cuốn sách nghệ thuật đang rất được bán chạy của tác giả Marie Kondo có tên Tiếng Anh là The Life-Changing Magic of Tidying Up. Mọi người dường như thấy được sự tối giản trong nghệ thuật là rất cần thiết và làm tăng sự tinh tế hơn cho các thiết kế, sự đơn giản thường trường tồn với thời gian hơn là so với những thiết kế quá cầu kỳ bởi nó khiến mọi thứ trở nên đơn giản và sạch sẽ hơn về thẩm mỹ. Nổi bật nhất có thể kể đến thiết kế bao bì chiếc ly màu đỏ của Starbucks vô cùng tinh tế và hiện đại, hơn nữa lại không kém phần nổi bật và rất thích hợp với chủ đề - đây có thể coi là ví dụ nổi tiếng nhất của thiết kế tối giản trong năm 2015 vừa qua.
>.>Bạn có thể tham khảo thêm một số mẫu thiết kế báo cáo thường niên chuyên nghiệp do công ty memilus thiết kế. Được nhiều khách hàng tin dùng và chọn lựa.
Nhìn lướt qua kẹo trong cửa hàng rau quả lối đi, và bạn có thể nhìn thấy thanh Snickers dán nhãn "điên rồ" hoặc "kích thích". Các chiến quảng cáo của họ còn thú vị đến mức, trên các phương tiện trực tuyến họ cho phép mọi người chọn phiên bản của mình về cách họ phản ứng khi đang đói.
Thiết kế bao bì tương tác có khả năng sẽ tiếp tục phát triển trong những năm tới. Một vài công ty đã tạo ra những vận động tương tác khá trục trặc và có phần sai hướng (Như một vài mục gây ra sự lúng túng trong chiến dịch tương tác cá nhân của Nutella), và việc tìm kiếm những cách thức mới để tiếp cận với cá nhân các khách hàng vẫn là điều cần phải thay đổi nhiều trong thời gian tới. Về mặt thiết kế, điều này có nghĩa là nhiều tên hay khẩu hiệu chiến dịch với các lời mời để chia sẻ trên phương tiện truyền thông xã hội sẽ ngày một quan trọng và sẽ xuất hiện ngày một nhiều hơn. Doanh nghiệp có thể tìm kiếm logo năng động hơn để khách hàng có thể lựa chọn và tạo ra sự tương tác linh hoạt nhất.
Nếu có nhu cầu hãy liên hệ ngay với chúng tôi để được tư vấn và chọn phương án thiết kế tốt nhất. Chúng chuyên nhận thiết kế nhận diện thương hiệu cho công ty hay cá nhân với đội ngũ nhân viên tốt nhất nhiều năm kinh nghiệm trong lĩnh vực. Không những thế chúng tôi còn nhận thiết kế logo công ty chuyên nghiệp đối với công ty doanh nghiệp hay cửa hàng. Chúng tôi hy vọng được hợp tác với khách hàng và sẽ đem đến những thông tin và sản phẩm tốt nhất đến quý khách.